sábado, 15 de agosto de 2009

2009 05.03-MAY 4 BAILES

El día 03 de Mayo asistimos Carmen y yo,
acompañados por nuestras hijas e hijos, a la representación de la obra de teatro;    4 bailes.
La hacían en el Villarroel, es una obra maravillosa, alegre, distraída, graciosa, fantástica, la llevaron a cabo la Compañía “ LOS PELONES ”, con su Director Albert Espinosa, el cual explica en su folleto de presentación de la misma, lo siguiente: Vaig tenir la inmensa sort de veure aquesta obra a diferents paisos. A Alemanya em va emocionar, a Suïssa em va captivar, a Mexic vaig començar a enamorar-me`n i a Veneçuela  va ser on vaig decidir que volía sentir-la fent-la amb la companyia Los Pelones.
I encara que jo la vaig escriure, va ser mes un regal que una obra de teatre, Cada setmana portava un ball a una persona molt especial. Cada setmana, un acte, un ball… Al cap d´un mes havia acabat  l´obra. I recordo, com si fos avui, com aquelles págines viatjaven amb mi cada setmana, com estaven vives, com les llegia, com les sentia….. I és que no hi ha res més bonic que crear personatges que estiguin vius perqué algú vol saber qué passa amb ells.
I ara el regal ha tornat a mi amb l´oportunitat de muntar-la.
Despres de tantes alegríes com las que ens va donar Idaho y Utah, nanas para nenes malitos, la companyia Los Pelones torna. Fa més de 15 anys que estem junts i encara sento com si cada obra fos la primera. I el millor de tot és que encara ens ho passem bé com el primer día.
Desitju que, ara que estás esperant que comenci l´obra i entretenint-te amb aquest programa de má, et deixis portar per la historia, pels contes i per la màgia.
Oblida´t de tot durant aquests 72 minuts i deixa´t portar….. A veure on vas a parar.
Ah!, abans que s´apaguin els llums, no vull oblidar-me de la gent de focus que ens ha brindat l´oportunitat d´estar en un teatre amb tanta mágia com es La Villarroel. Tampoc del mestre Ramón Oller, qui desborda màgia per tots els seus porus i que vam tenir la sort que ens la traspassés una mica. I finalment del grant Joan Font, el viatge que vaig fer amb Comediants a Pequin va donar el color a un dels balls.
Dedico aquesta obra a Chaplin, inspiració sense limits ….. I a tota la gent que coneixes en la vida i et recorden alló que més t´agrada fer en la vida.
Albert Espinosa.
Esta obra fué un regalo de nuestros hijos por el día del padre, y hasta este día no pudimos disfrutarla.
Tenemos que resaltar que en esta companyia trabaja un amigo nuestro del Prat de Llobregat, Angel Roldan, al cual le conocemos desde hace x años un gran actor, y una gran persona, felicidades amigo, porque creo que estás en las mejores manos y en la mejor companyia de amigos, felicidades a todos.
Gracias a nuestras hijas/os por este gran regalo, disfrutamos de unos momentos encantadores, gracias.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario